Tiny Jacobs

Een representatieve uitstraling vergroot het succes van uw winkel. Ik kan u daarbij helpen met mijn ruime kennis en ervaring. Na mijn opleiding aan het Sint Lucas in Boxtel was ik eerst als etaleuse in dienst bij V&D in Maastricht. Toen mijn dienstverband daar eindigde, heb ik in 1996 de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Vanaf die tijd verzorg ik etalages en decoraties voor verschillende klanten in uiteenlopende branches, in heel Limburg en Zuid-Oost-Brabant.

Werkwijze
Klanten waarderen mij om de persoonlijke aandacht en de flexibiliteit. Ik probeer zo goed mogelijk met u mee te denken, zodat we altijd een passende oplossing vinden. Het is namelijk de uitdaging om ook na vijf jaar nog elk seizoen iets origineels te maken. En dat dat iedere keer weer lukt, daar krijg ik energie van.

Inspiratie
Mijn inspiratie haal ik vaak uit alledaagse dingen. Door kleuren, vormen en materialen te combineren ontstaan nieuwe, vaak verrassende creaties. Op die manier vind ik altijd een uitstraling die past bij uw winkel. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op mijn vakgebied lees ik verschillende vaktijdschriften en bezoek ik beurzen en groothandels.

Wilt u ook een professionele uitstraling van uw winkel? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.